Fietsverhuur

Fietsverhuur

Fietsverhuur in Uden; betrouwbaar en persoonlijk. Een e-bike, e-step, gravelbike, mountainbike of tandem. Wij geven de fiets altijd 1-op-1 met je mee. Dat jij met een prettig gevoel de fiets op stapt, vinden wij belangrijk. Daarnaast helpen we je graag met een arrangement of route. Kies zelf de fietssoort(en), dan regelen wij de rest.

Locatie Uden

Onze fietsverhuur locatie - in Uden, aan de rand van natuurgebied De Maashorst, op het terrein van Fletcher Uden - is ingericht op een aangename ervaring. We hebben een groot aanbod van verschillende fietsen, die allemaal voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Dat jij je 100% vertrouwd voelt met de door jouw gehuurde fiets, daar gaan we voor. We helpen je persoonlijk op weg en denken graag met je mee over het uitstippelen van een leuke fietstocht door de omgeving.

De verhuurlocatie is veel meer dan ‘gewoon een verhuurlocatie’. De ervaring is compleet. Gratis parkeren, een Maashorst informatiepunt, de start van de ATB-route Uden, een oplaadpunt voor elektrische fietsen (gratis), een spuitplaats voor fietsen (gratis), douchegelegenheden en niet te vergeten: een groot terras en restaurant.

Het is daarnaast altijd mogelijk om een fietstocht te combineren met een van onze andere buitenactiviteiten. Denk aan het klimpark, midgetgolf, discgolf, wandel- en GPS-tochten. Zo maak je er écht een leuke dag van, vol diversiteit.

Fietsarrangementen

Huur een fiets, tandem, e-bike of e-step en ga lekker op pad. Verken natuurgebied De Maashorst of bezoek een van de gemoedelijke dorpen rondom. Wij helpen je graag met het uitzetten van een mooie route. Bekijk onze arrangementen en doe inspiratie op.

Fietsroutes

Er loopt een prachtig fietsroutenetwerk door de Maashorst en rondom Uden. De duidelijk geplaatste borden met fietsroutenummers maken het makkelijk om routes uit te stippelen.

Wij hebben er een aantal voor je uitgezet. Uiteraard kunnen we ook altijd helpen met het uitzetten van een persoonlijke, ideale fietstocht. We kennen de omgeving en zijn bijzonderheden op ons duimpje. Inclusief de gezelligste terrassen en restaurantjes.

Bekijk meer fietsroutes

Mountainbike routes

Er zijn diverse lange mountainbike tochten te maken in de omgeving:

Blauwe route
28 km / Rondje Uden
Gevarieerde route met enkele heuvelruggen en veel singletracks. Direct gelegen aan onze verhuurlocatie.

Groene route
32 km / Rondje Schaijkse heide
Route rondom de natuurkern en het begrazingsgebied van natuurgebied De Maashorst.

Oranje route
16 km / Rondje Loosbroek
Zware route door agrarisch gebied met veel karrensporen en onderhoudspaden

Rode route
14 km / Rondje Herperduin
Technische route met veel heuvelruggen en singletracks.

Gele route
6 km / Rondje Reek
Technische route met veel wendingen; uitgezet door tienvoudig Nederlands kampioen mountainbike Bart Brentjes.

Gravelbike routes

We hebben standaard 3 GPX-routes voor je uitgezet door natuurgebied de Maashorst en omgeving. Ga met je gravelbike op pad en kies een route van 50, 75 of 100 kilometer.

Bekijk routes

Wij zijn lid van de BOVAG afdeling tweewielerbedrijven.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then